У Луцьку 15 будинків залишилися без тепла

У Луцьку 15 будинків залишилися без тепла

Через витоки на теплових мережах, подати теплоносій до будинків тимчасово неможливо. Роботи з ліквідації витоків продовжаться наступного тижня.

На мережах залишається 5 витоків, що сталися від початку опалювального сезону, – інформують на сайті ДКП «Луцьктепло».

«Як наслідок – тимчасово без тепла будинки на вул. Мамсурова, 2, 4; вул. Ковельська, 1, 3, 9; вул. Мазепи, 10, 12, 14; просп. Волі, 43, 45; вул. Чехова, 2», – йдеться у повідомленні.

Впродовж п’ятниці, 20 жовтня, ремонтні бригади відновили подачу тепла, що було перекрито після локалізації витоку, для житлових будинків. на:

  •  просп. Волі, 17, 19, 21, 23;
  •  вул. Коперника, 1, 2; 
  •  вул. Степана Бандери, 24, 26;
  •  вул. Шопена, 4, 12;
  •  вул. Писаревського, 6;
  •  на вул. Потебні, 44а, 46, 48, 50.

У «Луцьктеплі» додали, що у зв’язку із прогнозованим потеплінням вранці 21 жовтня систему централізованого теплопостачання Луцька буде переведуть в енергоощадний режим.

«Практично це означатиме пониження параметрів теплоносія до щонайнижче допустимих для приготування послуги з постачання гарячої води, а також припинення генерації тепла на тих котельнях, від яких не залежить приготування гарячої води на періоди, коли температура зовнішнього повітря сягне позначки +10°С і вище (як це передбачено температурним графіком)», – йдеться у повідомленні.

Напередодні Луцький міський голова Ігор Поліщук повідомив, що станом на 19 жовтня було увімкнено 100% котелень, теплоносій подано майже в 82% будинків. Частина багатоповерхівок поки відмовились від подачі теплоносія з метою економії.

Нагадаємо, 18 жовтня у Луцьку стартував опалювальний сезон. Першочергово тепло подали до лікарень, шкіл та дитячих садочків..

Читайте також: 

Можливо зацікавить