У Луцьку кращим випускникам шкіл вручили медалі. Відео

У Луцьку кращим випускникам шкіл вручили медалі. Відео

У четвер, 20 червня, на Театральному майдані обласного центру Волині кращим випускникам Луцька вручили медалі.

На початку церемонії перед присутніми виступили творчі колективи, діти декламували вірші.

З вітальним словом виступив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

«Навчання в школі - це надзвичайно важливий етап в житті кожної людини. Це є одна з основ у житті, одна з основ, щоб стати успішним», - сказав мер міста. 

Ігор Поліщук зазначив, що цей етап життя випускників завершився на відмінно.

«Ми відзначаємо сьогодні медалями тих випускників, які були найбільш старанними, найбільш дисциплінованими. Якщо ви будете такими ж старанними і дисциплінованими у дорослому житті, то ви неодмінно досягнете успіху», - констатував він.

Ігор Поліщук зауважив, що на превеликий жаль, медалі випускникам вже третій рік поспіль вручаються в умовах повномасштабного вторгнення ворога. Він подякував вчителям, батькам, а також воїнам за те, що боронять наш спокій і дозволяють жити у відносно мирному Луцьку.

Після промови мер Луцька вручив кращим випускникам срібні та золоті медалі.

Син покійного відомого журналіста Волині Юрія Яцюка Максим цього року випускник. За словами його мами Ольги Яцюк, Максим отримав золоту медаль. Поки хлопець ще не визначився куди і на яку спеціальність вступатиме, але є вже певні плани.

«Нехай це поки залишиться таємницею», - сказала Ольга Яцюк.

Ангеліна Мушка випускниця, яка своїми знаннями завоювала золоту медаль ділиться, що спеціально ніяких зусиль до цього не прикладала. 

«Мети такої не було, але я закрила свій гештальт», - зазначила медалістка.

Випускниця Вікторія Гайдаш розповіла, що золоту медаль отримала, тому що їй легко давалася шкільна програма. Відзнаці вона дуже рада, але поки не вирішила куди вступатиме, щоб продовжити навчання.

Читайте також:

Можливо зацікавить