У Луцьку муніципали виявили нову «точку», де продають сурогат

У Луцьку муніципали виявили нову «точку», де продають сурогат

Інспектори департаменту муніципальної варти Луцької міської ради продовжують виявляти так звані «точки» продажу сурогату на території Луцької міської територіальної громади.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці мунварти.

Одну із таких «точок», в ході відпрацювання, працівники департаменту виявили в будинку № 2 по вулиці Весела, мешканець якого здійснив продаж невідомої речовини з різким запахом спирту.

На чоловіка склали адмінпротокол за ч. 3 ст. 156 КУпАП, який буде направлено на розгляд Луцького міськрайонного суду для визначення міри покарання.

«Звертаємося до громадян, які вирішили підзаробити в такий спосіб, за торгівлю небезпечною для життя та здоров’я рідиною (сурогатним алкоголем) - нестимуть адміністративну відповідальність, згідно ч. 3 та ч. 4 ст. 156 КУпАП», - йдеться у дописі.

Санкція даної статті передбачає накладання штрафу від чотирьохсот до восьмисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 6800 до 13600 грн) та за повторне порушення вчинене особою протягом року - від восьмисот до однієї тисячі чотирьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 13600 до 23800 грн).

У Луцьку муніципали виявили нову «точку», де продають сурогат

Читайте також:

Можливо зацікавить