У Луцьку побудують зливну каналізацію поблизу обласного перинатального центру

У Луцьку побудують зливну каналізацію поблизу обласного перинатального центру

У Волинській ОВА відбулася нарада щодо будівництва зливної каналізації поблизу обласного перинатального центру.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці ОВА.

Нагадаємо, що територія Волинської обласної дитячої клінічної лікарні і обласного перинатального центру неодноразово зазнавала підтоплення у період затяжних дощів. Існуюча зливна каналізація на території об’єднання не розрахована на відведення води з прилеглих вулиць та з масиву села Липини і району Теремно.

Тому на засіданні Ради оборони області у вересні було вирішено збудувати нову каналізацію, аби уникнути затоплення ВОТМО захисту материнства і дитинства. За дорученням начальника Волинської ОВА Юрія Погуляйка, його заступники у середу, 27 лютого, зустрілися з профільними фахівцями, аби обговорити процес розробки проєкту нового каналізування поблизу обласного перинатального центру.

У Луцьку побудують зливну каналізацію поблизу обласного перинатального центруУ Луцьку побудують зливну каналізацію поблизу обласного перинатального центруУ Луцьку побудують зливну каналізацію поблизу обласного перинатального центруУ Луцьку побудують зливну каналізацію поблизу обласного перинатального центруУ Луцьку побудують зливну каналізацію поблизу обласного перинатального центру

Слід зазначити, що роботи передбачають два проєкти: «Капітальний ремонт вулиці Максима Кривоноса та Івана Богуна у с.Липини» і «Капітальний ремонт проспекту Відродження у місті Луцьку». Згідно з ними, заплановано влаштування зливової каналізації та заміну існуючих мереж підземних комунікацій проїзної частини на нові. Наразі розробка документів на завершальному етапі.Для забезпечення усіх робіт будуть залучені кошти з державної субвенції. Також співфінансуватимуть ремонтні роботи Луцька та Підгайцівська громади.

Читайте також:

 

Можливо зацікавить