У Луцьку через бійку судять поліцейського з товаришем. Відео

У Луцьку через бійку судять поліцейського з товаришем. Відео

У Луцьку патрульний на Новий рік побився з водієм. Яблуком розбрату стала неправильно припаркована автівка, котра заблокувала виїзд.

Довга історія почалася з неправильно припаркованої машини. У такому способі паркування сам потерпілий, він же керманич машини, схоже, нічого дивного не бачить. Те, що сталось далі, переросло у кримінальну справу, - йдеться у сюжеті каналу Аверс.

За якихось дві години до Нового 2023 року у двір гуртом висипалась компанія осіб, серед них у цивільному одязі, як виявилось, був і патрульний Сергій Цигульов. Вийшов і керманич машини, котра заблокувала виїзд. Якими вони обмінювалися словами на відео не чути, зав'язалася бійка, видно, що компанія взялася крутити Вадима Мамотюка. Чоловік відігнав машину і зрозумів що його стали знімати на телефон, мовляв, п'яний їде. А вже невдовзі приїхали і поліцейські, їм зателефонувала дружина чоловіка, якого лупцювали і сусідка, яка побачила потасовку через вікно. На чоловіка стали одягати кайданки. Сергій Цигульов активно допомагав. Знімати кайданки з Вадима Мамотюка відмовились.

Чоловік вважає, що йому зробили підставу, протокол щодо п'яного кермування він оскаржив, тепер на лаві підсудних патрульний з товаришем. Їм інкримінують нанесення умисних легких тілесних ушкоджень. 

Розказати свою версію тих подій Сергій Цигульов не захотів. Між тим його захисник не на камеру розповів, що, мовляв, керманич припаркованої машини одразу поводив себе зухвало та ще й вийшов зі зброєю, нібито, травматичною. Як усе було насправді, вже має розібратися суддя. Справу вже готові слухати по суті і допитувати усіх свідків тих подій.

Читайте також:

Можливо зацікавить