У Луцьку п'яна водійка «Тойоти» з дитиною в салоні вчинила ДТП

У Луцьку п'яна водійка «Тойоти» з дитиною в салоні вчинила ДТП

У Луцьку на вулиці Карпенка-Карого сталася аварія за участі трьох автівок. В одному з легковиків - знайшли наркотики. 

Патрульні, які прибули на місце ДТП з’ясували, що водійка автомобіля «Тойота Яріс» здійснила наїзд на припаркований легковик марки «Фіат Добло», який по інерції пошкодив паркан та транспортний засіб марки «БМВ», - повідомили у пресслужбі патрульної поліції.

Під час спілкування з водійкою «Тойоти Яріс» поліцейські помітили у неї ознаки алкогольного сп’яніння. Щоправда, жінка відмовилася проходити огляд на стан спʼяніння у визначеному законному порядку. Також в салоні перебувала дитина.

«Було прийнято рішення провести поверхневу перевірку транспортного засобу. І, як виявилося, не дарма. Інспектори виявили зіп-пакет з порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичну», - додали патрульні. 

Окрім адміністративної відповідальності жінці загрожує і кримінальна, відповідно до ст. 309 (Незаконне зберігання чи перевезення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.

У Луцьку п'яна водійка «Тойоти» з дитиною в салоні вчинила ДТПУ Луцьку п'яна водійка «Тойоти» з дитиною в салоні вчинила ДТПУ Луцьку п'яна водійка «Тойоти» з дитиною в салоні вчинила ДТП

Читайте також:

Можливо зацікавить