У Луцьку п’яного водія, який спричинив подвійну ДТП, оштрафували і позбавили прав

У Луцьку п’яного водія, який спричинив подвійну ДТП, оштрафували і позбавили прав

В обласному центрі Волині за п’яну аварію судили водія авто «Ауді A8», який не дотримався безпечної дистанції, внаслідок чого трапилося подвійне зіткнення з іншими авто. 

Під час аварії постраждала пасажирка однієї з автівок, – пишуть Волинські новини, посилаючись на вироку Луцького міськрайонного суду.

ДТП трапилася в обідню пору 30 серпня неподалік проспекту Перемоги, 1. П’яний водій ауді A8 Володимир Т., рухаючись в напрямку проспекту Василя Мойсея, втратив пильність та зіткнувся з авто «Шевроле Лачетті», яке зупинилося попереду в попутному напрямку в заторі. Шевроле за інерцією зіткнувся з авто «Фольксваген Пассат».

Внаслідок ДТП пасажирка шевроле отримала перелом крижової кістки тазу, що належить до тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості. Між потерпілою та обвинуваченим була укладена угода про примирення.

Суд визнав Володимира Т. винним у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 286-1 КК України та призначив йому покарання у виді штрафу 34 тис. грн з позбавленням права керувати транспортними засобами на три роки.

Читайте також:

Можливо зацікавить