У Луцьку ремонтують 15 дворів. Де саме і коли завершать роботи

У Луцьку ремонтують 15 дворів. Де саме і коли завершать роботи

У Луцьку тривають ремонтні роботи на прибудинкових територіях. Мешканці деяких будинків кажуть, що чекали на ремонт роками.

Про це повідомляють Волинські Новини з посиланням на ТРК «Аверс».

«Ми чекали 48 років… Ремонт нарешті зробили. Ми дуже раді», – говорить мешканка одного з будинків, де нині тривають ремонти.

Приміром, каптально ремонтують двори на вулиці Рівненській біля будинків № 81-87, на вулиці Декабристів, 25, 25а, 27, на вулиці Захарова, 5, 7. На стадії завершення – капітальний ремонт прибудинкової території на вулиці Ківерцівській, 16 і поточний ремонт двору на вулиці 8 Березня, 26. 

Тривають роботи з капітального ремонту проїзду до будинків № 16, 20 з вулиці Кравчука. Вирішують проблему мешканців будинків № 1-3 на вулиці Ветеранів. Там триває капітальний ремонт проїзду.

Зі слів мешканців, роботи у їх дворі не проводили ще з років Радянського Союзу. Лучанка Катерина каже, що автомобілів дуже багато, а от місць для паркування було обмаль. 

«На сьогодні виконуємо ремонт прибудинкової території на вулиці Ветеранів, 1, 3, ремонт заїздів. Роботи підходять до завершення. Ще будуть встановлені лавки, малі архітектурні форми, дитяче обладнання. Облаштовується освітлення. Намагаємося зробити все швидко, враховуючи погодні умови», – коментує директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Микола Осіюк.

У міській раді кажуть, що ремонти прибудинкових територій - це найпопулярніше звернення від мешканців.

Нині ремонтні роботи тривають у п’ятнадцяти луцьких дворах. Їх планують завершити до кінця жовтня – середини листопада.

Читайте також: 

Можливо зацікавить