У Луцьку ремонтують двори: де саме

У Луцьку ремонтують двори: де саме

У Луцьку розпочався ремонт багатьох прибудинкових територій.

Про це повідомив мер Луцька Ігор Поліщук.

За його словами, прибудинкові території починають набувати сучасного вигляду: з відремонтованими дорогами, рівними тротуарами, новим освітленням та місцями для стоянок автомобілів.

Уже найближчим часом буде відремонтовано двори на вулицях Стрілецька, 8, Космонавтів, 4 та Наливайка, 6, 6а, 8 та 8а. Повністю змінять свій вигляд і прибудинкові території на проспекті Відродження 26, 26а, 28, 28а, 30 та вулиці Писаревського, 4. Також відремонтують подвір’я проспекту Президента Грушевського, 22 та на вулиці Ветеранів 1 та 3. Працівники тут вимощують бруківкою територію дворів та облаштовують майбутні паркомісця.

Наразі близько двадцяти прибудинкових територій перебуває в стадії ремонту. Там, де ремонтні роботи розпочались раніше - вони на завершальній стадії.

Велика кількість прибудинкових територій перебуває в незадовільному стані, який не дозволяє мешканцям нормально ними користуватись: важко пройти, тому що зруйноване покриття, немає куди поставити автомобіль, в поганому стані смітники, не працює зливова каналізація та багато інших недоліків. Загалом в цьому році у Луцьку планують відремонтувати більше 30 прибудинкових територій.

У Луцьку ремонтують двори: де самеУ Луцьку ремонтують двори: де самеУ Луцьку ремонтують двори: де самеУ Луцьку ремонтують двори: де самеУ Луцьку ремонтують двори: де самеУ Луцьку ремонтують двори: де самеУ Луцьку ремонтують двори: де самеУ Луцьку ремонтують двори: де саме

Читайте також:

Можливо зацікавить