У Луцьку сталася потрійна аварія за участі таксі. Фото

У Луцьку сталася потрійна аварія за участі таксі. Фото

У Луцьку зіткнулися три автівки «Опель», «Пежо» та «Ніссан».

Автопригода трапилася у Луцьку 13 грудня близько 18.00 на перехресті вулиць Відродження, Ветеранів і Писаревського, - пишуть Волинські Новини.

Зі слів свідка аварії, авто «Опель» повертав на перехресті на зелене світло світлофора на вулицю Ветеранів. Дві машини зупинилося на прямій смузі. Крайня машина «Ніссан» (таксі еко) їхала на швидкості на червоне світло. У результаті зіткнення перше авто силою удару розвернуло і воно в’їхало в колесо автомобіля «Пежо», що стояв на перехресті і мав повертати на вулицю Писаревського.

Наразі пасажирка автомобіля «Опель» просить відгукнутися водіїв, які були очевидцями ДТП та мають відеореєстратори

«Просимо відгукнутися водіїв, які надали водію Оpel дорогу на регульованому перехресті Відродження -Ветеранів-Писаревського при аварії. Або водіїв, які мали реєстратора і зняли відео. Телефон: 0954651872 Микола», – зазначається у повідомленні.

У Луцьку сталася потрійна аварія за участі таксі. ФотоУ Луцьку сталася потрійна аварія за участі таксі. ФотоУ Луцьку сталася потрійна аварія за участі таксі. ФотоУ Луцьку сталася потрійна аварія за участі таксі. ФотоУ Луцьку сталася потрійна аварія за участі таксі. Фото

Читайте також:

Можливо зацікавить