У Луцьку в «Культурному укритті» відбувся благодійний концерт

У Луцьку в «Культурному укритті» відбувся благодійний концерт

У пʼятницю, 26 січня у Культурному укритті відбувся концерт, на якому збирали кошти для українських захисників.

Як розповіла журналістам видання ВСН організаторка концерту та викладач вокалу Наталія Лосєва, ідея дійства полягала в тому, щоб її учні отримали новий досвід, паралельно з цим зробили добру справу для України. 

«Мені захотілося дати учням трохи сценічного досвіду. Тоді зʼявилася ідея створити концерт, щоб учні себе випробували, мали новий досвід і пережили інші емоції, ніж на заняттях», – розповіла Наталія Лосєва.

У Луцьку в «Культурному укритті» відбувся благодійний концертУ Луцьку в «Культурному укритті» відбувся благодійний концертУ Луцьку в «Культурному укритті» відбувся благодійний концертУ Луцьку в «Культурному укритті» відбувся благодійний концертУ Луцьку в «Культурному укритті» відбувся благодійний концертУ Луцьку в «Культурному укритті» відбувся благодійний концертУ Луцьку в «Культурному укритті» відбувся благодійний концерт

Таким чином учні зрозуміють, від чого далі відштовхуватись в навчанні, додала рганізаторка концерту. До того ж, в листопаді була ініціатива провести групові заняття у вигляді маленького хору на Різдвяну тематику і заключним акордом групових репетицій став концерт, розповіла Наталія Лосєва.

«Ми подумали, оскільки робимо концерт, було б класно поєднати це з благодійністю, щоб кожен відчув, що він щось хороше зробив для держави. Тому ми всі зібрані гроші віддамо волонтерському штабу «Ангар», – додала викладачка вокалу. 

У Луцьку в «Культурному укритті» відбувся благодійний концертУ Луцьку в «Культурному укритті» відбувся благодійний концертУ Луцьку в «Культурному укритті» відбувся благодійний концерт

Читайте також:

• У Луцьку пройшов фестиваль колядок для ЗСУ. Фото

• У селі на Волині дошкільнята наколядували понад 16 тисяч на ЗСУ

• Традиційні капості: на Щедрий вечір у волинському селі невідомі витягли вози та колодязь на дах зупинки

Можливо зацікавить