У Луцьку горів балкон в багатоповерхівці: жодна з протипожежних систем не працювала

У Луцьку горів балкон в багатоповерхівці: жодна з протипожежних систем не працювала

У Луцьку на проспекті Волі сталася пожежа на балконі в 14-поверховому житловому будинку.

Пожежа сталася 26 серпня. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Волинській області.

Під час гасіння пожежі рятувальники зіткнулися з серйозною проблемою: жодна з протипожежних систем не працювала. Це не тільки ускладнило ліквідацію пожежі, але й значно підвищило ризики для мешканців будівлі.

Працівники Луцьке районне управління ГУ ДСНС України у Волинській області здійснили огляд цієї будівлі на проспекті Волі, щоб виявити причини несправності протипожежних систем та надати рекомендації щодо відновлення системи пожежної сигналізації, системи димовидалення, внутрішнього протипожежного водопроводу, приведення в належний стан шляхів евакуації.

Закликають голів ОСББ та балансоутримувачів житлових будинків підвищеної поверховості перевірити справність систем протипожежного захисту.

У Луцьку горів балкон в багатоповерхівці: жодна з протипожежних систем не працювалаУ Луцьку горів балкон в багатоповерхівці: жодна з протипожежних систем не працювалаУ Луцьку горів балкон в багатоповерхівці: жодна з протипожежних систем не працювалаУ Луцьку горів балкон в багатоповерхівці: жодна з протипожежних систем не працювала

Читайте також:

Можливо зацікавить