У Луцьку відомі спортсмени провели олімпійську руханку 

У Луцьку відомі спортсмени провели олімпійську руханку 

Олімпійська руханка відбулася у Волинській обласній дитячо-юнацькій спортивній школі.

Про це повідомляють у відділенні Національного олімпійського комітету України у Волинській області.

До олімпійської руханки долучилися понад сотня вихованців спортшколи з різних видів спорту, тренери та працівники закладу. 

Провели спортивний захід учасники Олімпійських ігор, майстри спорту України міжнародного класу з легкої атлетики Надія Боровська та Іван Банзерук.

«Руханка кожного ранку – це невід'ємний елемент життя наших Олімпійців. Завдяки їй ви отримаєте заряд рухової активності, почуття радості та бадьорості на цілий день. І це стимулює вас рухатись далі у ваших досягненнях», – зазначають організатори.

Захід провели в рамках проєкту Національного олімпійського комітету України в освітніх установах, ДЮСШ, а також громадах області.

У Луцьку відомі спортсмени провели олімпійську руханку У Луцьку відомі спортсмени провели олімпійську руханку У Луцьку відомі спортсмени провели олімпійську руханку У Луцьку відомі спортсмени провели олімпійську руханку У Луцьку відомі спортсмени провели олімпійську руханку У Луцьку відомі спортсмени провели олімпійську руханку У Луцьку відомі спортсмени провели олімпійську руханку 

Можливо зацікавить