«У Луцьку він був королем»: ексголкіпер молодіжної збірної України розповів про відомого тренера

«У Луцьку він був королем»: ексголкіпер молодіжної збірної України розповів про відомого тренера

Ексголкіпер молодіжної збірної України та запорізького «Металурга» Віталій Руденко поділився спогадами про роботу з відомим тренером з Луцька Віталієм Кварцяним.

 Колишній український воротар Віталій Руденко в інтерв'ю сайту FanDay.net розповів про період виступів у складі запорізького «Металурга», який свого часу очолював Віталій Кварцяний, пише УФ.

«Знаєте, те, що розповідали про Віталія Володимировича, те я й побачив. Він така людина, яка бажає всім добра, але робить це настільки емоційно, що часом на своїх емоціях може наговорити зайвого.

Намагаючись вичавити максимум із гравців, він досить часто переходив межу, і це багатьом не подобалося. У цьому плані з ним було важко. Пропрацював у Металурзі Кварцяний недовго – два-три місяці. Там ще бунт невеликий був, але це таке. Навіть не хочу про це говорити».

Також Руденко поділився думкою щодо невдачі Кварцяного у «Металурзі» після успіхів у луцькій «Волині».

«Розумієте, у Луцьку Кварцяний був королем. Усі його там поважали, оскільки він там усе створював. Запитай зараз у Луцьку, з чим у вас асоціюється Волинь, і вам багато хто відповість – із Кварцяним. Воно так і є. 

А тут він приїхав у новий регіон, в іншу команду, де зібрані різні хлопці. Зокрема й такі особистості у футболі, як, наприклад, Олексій Бєлік, який, пограв на різних рівнях і багато чого досяг. І розмовляти так, як дозволяв собі Кварцяний, напевно, було неправильно».

Читайте також:

Можливо зацікавить