У Луцьку водій «форда» розтрощив «ягуар»

У Луцьку водій «форда» розтрощив «ягуар»

У Луцьку на повороті вулиць Соборності та Чорновола сталася аварія.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції. 

ДТП сталася зранку у суботу, 21 січня. 

«Водій авто «Форд Фокус» рухався по проспекту Соборності та здійснював поворот ліворуч на регульованому перехресті з вулицею Чорновола. При цьому керманич не надав переваги в русі автомобілю «Ягуар», що рухався в зустрічному напрямку прямо, та зіткнувся з ним», - йдеться у повідомленні патрульних. 

В автопригоді ніхто не постраждав. Автівки отримали механічні пошкодження. 

На кермувальника «форда» патрульні склали протокол.

У Луцьку водій «форда» розтрощив «ягуар»У Луцьку водій «форда» розтрощив «ягуар»У Луцьку водій «форда» розтрощив «ягуар»

Нагадаємо, нещодавно у селі Крупа Луцького району рятувальники відбуксирували на дорогу вантажівку, яка з’їхала на узбіччя. 

Читати також: 

  • У селищі Шацьк трапилася смертельна аварія: п'яний водій наїхав на велосипедистку і втік. 58-річна місцева жителька від отриманих травм померла у кареті швидкої.   
  • У селищі Ратне Ковельського району водій на автівці «Фольксваген» наїхав на велосипедиста, який внаслідок ДТП отримав травми і потрапив у лікарню.
  • У жінки, що 5 січня із сім'єю потрапила в аварію поблизу села Всеволодівка Луцького району, 13 січня народився здоровий хлопчик. Нині породілля продовжує перебувати у перинатальному центрі.

Можливо зацікавить