У Луцьку закривають відомий ресторан InVino

У Луцьку закривають відомий ресторан InVino

У Луцьку закривають ресторан InVino, що на проспекті Волі, 17.

Про це повідомили на сторінці закладу в інстаграмі.

Нагадаємо, у Луцьку ресторан запрацював у вересні 2022 року - заклад із Харкова, що після початку повномасштабної війни переїхав до Луцька. Раніше видання ВСН писало про історію родинного бізнесу InVino, воєнний Харків та релокацію частини бізнесу до Луцька поспілкувалося із засновницею мережі Ніною Лебедєвою.

«Нашій історії знайомства з вами в червні 2023 виповнюється 9 місяців. Я вдячна кожному з вас, хто підтримував наш проєкт весь цей час, хто був поруч, простягнув руку допомоги та подарував нам відчуття безпеки. Хтось — гарними порадами, хтось — гарними відгуками, хтось — постійними візитами, хтось — творчими діями, хтось — рекомендаціями до відвідування. У мене особисто, і у бренду InVino з’явилися у Луцьку справжні друзі. Це — безцінний дар! Зараз наш шлях робить крутий зиґзаґ. Ми фіналізуємо нашу діяльність у Луцьку. На це є певні причини, але про них вголос не кажуть. Це більш про коріння рослини, яку висмикнули зі звичного ґрунту, повністю змінили систему живлення, оточення та ландшафт. В нашому бізнесі все особисто: і вподобання, і спілкування, і очікування», - йдеться у дописі.

Власники ресторану повідомили, що заклад працюватиме ще 2 тижні та пропонують скористатися їхніми вигідними фінальними пропозиціями.

«Також чекаю лучан-гедоністів на фінальний гастровечір «Бон Мар’яж: найкращі поєднання вина та сирних страв». З великим задоволенням та натхненням - Ярослав Болотський та я уже готуємось до нього. Класно, що життя триває, а ми рухаємось в його потоці, обираємо напрямок та радіємо, що живі…Чекаю на зустріч з вами, мої друзі», - додали у дописі.

У Луцьку закривають відомий ресторан InVino

Читайте також:

Можливо зацікавить