У Луцьку заспівали в пам'ять про Кузьму Скрябіна

У Луцьку заспівали в пам'ять про Кузьму Скрябіна

У Луцьку провели традиційний вечір пам'яті Андрія Кузьменка. Концерт благодійний. Його організували City Park та проект Волонтерського штабу «Ангар» #angarmusicstage, які з березня 2022 року грають на вулицях Луцька, збираючи гроші на допомогу українським військовим

Про це пише Конкурент.

Поспівати улюблених пісень та згадати відомого українського музиканта, надвечір 18 серпня, зібралася понад сотня містян.

У Луцьку заспівали в пам'ять про Кузьму Скрябіна

«Цей вечір пам'яті – вже добра традиція. Раніше він був і акустичним, і просто у форматі «вільного мікрофону». Керівництво «Сіті Парку» знає, що ми маємо досвід організовувати такі заходи, адже ми з березня, як тільки з'явилося перше тепло, вийшли на вулицю грати музику і збирати гроші для військових. Тому цей концерт також взялися робити ми. І це не просто виступи, а jam session, де музиканти можуть долучатися і без репетиції, сходу грати всім  відомі, наші улюблені пісні», – каже координатор #angarmusicstage Мирослав Кіруєв

Для лучан співали Інна Кириченко, Марія Хурсенко, Сергій Скулинець, YAROVA, Наталія Лосєва, Артем Степанюк, Дмитро Калашев, Оксана Пушка. Лунали пісні «Сам собі країна», «Мовчати», «Мам», «Старі фотографії», «Люди, як кораблі», «Місця щасливих людей» та інші. 

У Луцьку заспівали в пам'ять про Кузьму Скрябіна

«Останнім часом не вистачає таких простих душевних посиденьок із українцями. Це настільки круто, що цей концерт відбувся. Це і благодійна подія, на якій ти можеш допомогти Україні, і просто спосіб гарно провести час. Бо у вирі новин мозок закипає, і часом хочеться відпочити. Ми любимо пісні Кузьми. Кожна з них торкає», – кажуть подруги Марія і Вікторія. 

 

Концерт тривав довго. На вулиці вже стемніло, а лучани все не хотіли розходитися. Пісні Андрія Кузьменка – одна з важливих речей, які нас об'єднують і тримають. 

Можливо зацікавить