У Луцьку жінка сильно травмувалася у маршрутці: що каже перевізник

У Луцьку жінка сильно травмувалася у маршрутці: що каже перевізник

Лучанка Наталія Граділь 25 червня сильно травмувалася у маршрутному автобусі №2. Водій не вибачився, а медики діагностували сильний забій. Журналісти ВСН дізналися у перевізника та у відділі транспорту Луцької міської ради, чи буде водій притягнутий до відповідальності за ситуацію, що склалася.

Наталія Граділь у коментарі журналістам ВСН розповіла, що 25 червня приблизно о 16:00 годині біля своєї роботи вона сіла у маршрутку №2.

«Я тільки ступила на поріг, водій різко закрив двері і рвонув з місця, я зразу полетіла вперед між рядами, дві жінки почали мене піднімати, а він далі їде. Мене посадили на сидіння, сльози в мене градом, у коліні була сильна біль, думала, що буде тріщина чи перелом», - сказала постраждала жінка.

У Луцьку жінка сильно травмувалася у маршрутці: що каже перевізник
Пост Наталії Граділь у соцмережах

Наталія Граділь звернулася за допомогою у місцевий травмпункт. Медики у неї діагностували сильний забій. Діти купили їй ліки, адже біль була просто нестерпна. Згодом нога посиніла.

Журналісти ВСН звернулися за коментарем до перевізника «Бест Ленард Груп», який і обслуговує цей маршрут, з проханням прокоментувати ситуацію.

За словами керівника підприємства Юрія Романюка, зараз на підприємстві проводиться внутрішнє розслідування. За його підсумками буде вирішено, чи притягувати водія до дисциплінарної відповідальності, а у разі його винуватості чоловіка оштрафують.

«На даний момент ми з’ясовуємо всі обставини. У разі доведення вини водія, він буде притягнутий до дисциплінарної відповідальності, також його буде оштрафовано», - сказав Юрій Романюк.

 Чи будуть застосовні якісь санкції щодо перевізника внаслідок цієї ситуації, журналісти ВСН з’ясували у відділі транспорту Луцької міської ради. 

Заступник начальника відділу транспорту Луцької міської ради Олександр Середа зазначив, що санкції будуть застосовані до перевізника, але лише в тому випадку, коли буде звернення та вина водія буде доведена.

«Потрібно подивитися відео, за яких обставин це відбулося. Чи винен у цьому водій. Це ДТП, тож свою оцінку мають дати також і слідчі», - прокоментував Олександр Середа.

Читайте також:

Можливо зацікавить