У Маневичах відремонтують низку вулиць

У Маневичах відремонтують низку вулиць

Поточні ремонти дорожнього покриття вулиць запланували цього року здійснити в Маневичах Камінь-Каширського району.

Про це йдеться на сайті державних закупівель, де відділ капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності Маневицької селищної ради оголосив торги на відповідні роботи. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 26 квітня, - передає ІА «Волинські новини».

Відремонтувати мають покриття на вулиці Північній (очікувана вартість – 1,713 мільйона гривень), на вулиці Західній (1,322 мільйона гривень), на вулиці Андрія Снітка (647 тисяч гривень) і на вулиці Грибній (1,615 мільйона гривень).

Роботи на вулицях Північній, Західній та Грибній включатимуть виправлення профілю дороги з додаванням щебенево-піщаної суміші, улаштування покриття з гарячої дрібнозернистої асфальтобетонної суміші, улаштування в’їздів у двори, планування площі узбіччя.

Своєю чергою, на вулиці Андрія Снітка передбачено засипання ям щебенево-піщаною сумішшю, улаштування покриття з гарячої дрібнозернистої асфальтобетонної суміші та планування площі узбіччя.

Ремонти на згаданих вулицях у Маневичах мають закінчити до 30 червня 2023 року.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме три роки.

Читайте також:

Можливо зацікавить