У мережі опублікували «польові портрети» воїнів з батальйону «Волинь»

У мережі опублікували «польові портрети» воїнів з батальйону «Волинь»

У соцмережах опублікували «Польові портрети» захисників з Волині. 

На фото зображені військові 3-го окремого батальйону «Волинь» Української Добровольчої Армії. 

Автором знімків є журналіст та режисер Сергій Пильник.

Як розповідає митець, знімки, які він створює, є своєрідною фотозвісткою для рідних військових, які таким чином отримали змогу подивитися в очі своїх синів і доньок, дружин і чоловіків, братів і сестер.

Проєкт «Польові портрети» існує вже декілька років. Перші виставки відбулися 2019 року. З кожним воїном, який зображений на знімках Сергія Пильника, він познайомився на «Локації 0». 

«Польові портрети» - це своєрідні звіти про людину на війні: вони стали розповіддю про те, як змінює війна ставлення до життя і вічних людських цінностей.

У мережі опублікували «польові портрети» воїнів з батальйону «Волинь»У мережі опублікували «польові портрети» воїнів з батальйону «Волинь»У мережі опублікували «польові портрети» воїнів з батальйону «Волинь»У мережі опублікували «польові портрети» воїнів з батальйону «Волинь»У мережі опублікували «польові портрети» воїнів з батальйону «Волинь»У мережі опублікували «польові портрети» воїнів з батальйону «Волинь»У мережі опублікували «польові портрети» воїнів з батальйону «Волинь»У мережі опублікували «польові портрети» воїнів з батальйону «Волинь»У мережі опублікували «польові портрети» воїнів з батальйону «Волинь»У мережі опублікували «польові портрети» воїнів з батальйону «Волинь»

Читайте також: 

Можливо зацікавить