У місті на Волині відбувся забіг у памʼять про загиблих воїнів України

У місті на Волині відбувся забіг у памʼять про загиблих воїнів України

Майже 300 ковельчан та гостей міста стали учасниками патріотичного забігу «Воля до Перемоги!», який відбувся у пам’ять про загиблих воїнів. 

Такий спортивно-патріотичний захід проходить у Ковелі вдруге, у неділю, 23 червня, — у рамках Олімпійського дня, інформують на сайті міської ради.

У місті на Волині відбувся забіг у памʼять про загиблих воїнів УкраїниУ місті на Волині відбувся забіг у памʼять про загиблих воїнів УкраїниУ місті на Волині відбувся забіг у памʼять про загиблих воїнів УкраїниУ місті на Волині відбувся забіг у памʼять про загиблих воїнів України

«Усі ми шануємо і бережемо пам’ять про кожного, хто поліг за нашу незалежність. Сьогодні ми проводимо цей захід, як вияв шани і поваги до тих, завдяки кому ми маємо свободу і можливість жити», – звернувся до присутніх міський голова Ігор Чайка.

У місті на Волині відбувся забіг у памʼять про загиблих воїнів УкраїниУ місті на Волині відбувся забіг у памʼять про загиблих воїнів України

Після старту, який дав Президент Національного олімпійського комітету України, олімпійський чемпіон Вадим Гутцайт, учасники подолали символічну дистанцію 800 метрів.

У місті на Волині відбувся забіг у памʼять про загиблих воїнів України

Маршрут пролягав від площі Героїв Майдану до парку Тараса Шевченка. На фініші – всі отримали пам’ятні медалі.

Читайте також: