У Нововолинську запрацював безкоштовний гінекологічний кабінет безбар’єрного доступу

У Нововолинську запрацював безкоштовний гінекологічний кабінет безбар’єрного доступу

У Нововолинській лікарні відкрили гінекологічний кабінет безбар’єрного доступу для жінок, які постраждали від гендерно обумовленого насильства.

У жіночій консультації розпочав функціонувати гінекологічний кабінет безбар’єрного доступу, - пише Буг.

Тут безкоштовно і конфіденційно кваліфіковану медичну і психологічну допомогу можуть отримати місцеві та жінки, які змушені були переїхати до регіону через війну, і які постраждали від гендерно-обумовленого насильства. Він доступний також і для людей з інвалідністю, оскільки має спеціальне гінекологічне крісло-трансформер для маломобільних жінок.

Варто зауважити, у даному кабінеті буде здійснюватися прийом не лише жінок, які постраждали від насильства, а й усіх пацієнток жіночої консультації.

У Нововолинську запрацював безкоштовний гінекологічний кабінет безбар’єрного доступуУ Нововолинську запрацював безкоштовний гінекологічний кабінет безбар’єрного доступуУ Нововолинську запрацював безкоштовний гінекологічний кабінет безбар’єрного доступуУ Нововолинську запрацював безкоштовний гінекологічний кабінет безбар’єрного доступуУ Нововолинську запрацював безкоштовний гінекологічний кабінет безбар’єрного доступу

Реалізувати проєкт вдалося завдяки ГО «Розвиток Волині», Український Жіночий Фонд та БФ «Здоров’я жінки і планування сім’ї», Фонду ООН у галузі народонаселення, Міністерству закордонних справ Данії, Європейському Союзу, Франції та Міністерству закордонних справ Республіки Корея.

Кабінет оснащений сучасною технікою та необхідними медичними засобами. Медико-психологічну допомогу надаватимуть кваліфіковані лікарі-гінекологи.

Кабінет працюватиме цілодобово, конфіденційно та безкоштовно.

У Нововолинську запрацював безкоштовний гінекологічний кабінет безбар’єрного доступуУ Нововолинську запрацював безкоштовний гінекологічний кабінет безбар’єрного доступуУ Нововолинську запрацював безкоштовний гінекологічний кабінет безбар’єрного доступуУ Нововолинську запрацював безкоштовний гінекологічний кабінет безбар’єрного доступу

Читайте також:

На Волині у маршрутці раптово помер чоловік

На Волині врятували жінку, в якої стався розрив яєчника

Можливо зацікавить