У поліції Волині запрацював Центр з розшуку зниклих безвісти: як звернутися

У поліції Волині запрацював Центр з розшуку зниклих безвісти: як звернутися

У Луцьку запрацював спеціалізований Центр з розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, куди зможуть звертатись також родичі полонених.

Про це повідомляє поліція Волині.

У поліції Волині запрацював спеціалізований Центр з розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, куди можуть звертатись родичі зниклих осіб і тих, що потрапили в полон. 

Як розповів заступник начальника слідчого управління ГУНП у Волинській області Максим Новицький, до складу Центру входять фахівці різних служб: окрім органів досудового розслідування, сюди включені спеціалізовані співробітники: оперативні працівники карного розшуку, оперативно-технічних служб, кіберполіції, кримінального аналізу тощо.

Центр взаємодіє із уповноваженим МВС України з питань розшуку безвісти зниклих осіб та іншими громадськими і волонтерськими організаціями.

Прийом родичів зниклих безвісти та полонених здійснюватиметься щосереди та щоп’ятниці з 14.00 до 17.00 за адресою: м. Луцьк, вул. Винниченка, 11, приміщення ГУНП у Волинській області.

Крім того, отримати консультацію фахівців Центру можна щоденно з понеділка по п’ятницю з 09.00 до 18.00 год за номерами телефонів: +38 (068)3374130, +38 (095)2223701, +380 (73) 406 53 24.

У поліції Волині запрацював Центр з розшуку зниклих безвісти: як звернутисяУ поліції Волині запрацював Центр з розшуку зниклих безвісти: як звернутисяУ поліції Волині запрацював Центр з розшуку зниклих безвісти: як звернутисяУ поліції Волині запрацював Центр з розшуку зниклих безвісти: як звернутисяУ поліції Волині запрацював Центр з розшуку зниклих безвісти: як звернутисяУ поліції Волині запрацював Центр з розшуку зниклих безвісти: як звернутисяУ поліції Волині запрацював Центр з розшуку зниклих безвісти: як звернутисяУ поліції Волині запрацював Центр з розшуку зниклих безвісти: як звернутисяУ поліції Волині запрацював Центр з розшуку зниклих безвісти: як звернутися

Читайте також:

Можливо зацікавить