У пожежі на Волині 67-річна жінка отримала опіки ніг

У пожежі на Волині 67-річна жінка отримала опіки ніг

У Луцькому районі сталася пожежа внаслідок якої постраждала 67-річна жінка. Вогонь знищив дві господарчі будівлі та пошкодив металевий контейнер з речами.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Волині.

У неділю, 8 вересня, в Луцькому районі на території садового товариства «Квітневе» сталася пожежа через загоряння сухої трави.

«На місце події оперативно прибули рятувальники з міста Луцька. На момент їх прибуття площа пожежі сягала близько 2 га. Пожежники швидко взялися за гасіння, використовуючи водяний ствол та підручні засоби. О 15:05 пожежу вдалося ліквідувати»,- йдеться у дописі.

В результаті інциденту знищено 2 дерев'яні будівлі, пошкоджено металевий контейнер, а також знищено речі домашнього вжитку, які знаходились у контейнері.

Згідно з попередніми даними, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем 67-річної Зінаїди Г. На жінку склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 175 КУпАП.

Внаслідок пожежі жінка отримала опіки ніг, але від госпіталізації відмовилася.

У пожежі на Волині 67-річна жінка отримала опіки нігУ пожежі на Волині 67-річна жінка отримала опіки нігУ пожежі на Волині 67-річна жінка отримала опіки нігУ пожежі на Волині 67-річна жінка отримала опіки нігУ пожежі на Волині 67-річна жінка отримала опіки ніг

Читайте також: 

Можливо зацікавить