У психоневрологічному інтернаті на Волині – новий директор

У психоневрологічному інтернаті на Волині – новий директор

Заступник голови обласної ради Григорій Пустовіт представив колективові Голобського психоневрологічного інтернату новопризначеного директора. Ним став Володимир Ковальчук, призначення якого погодили 13 липня на сесії Волинської облради.

Про це пише ІА Волинські новини.

Кандидатуру Володимира Ковальчука, який до цього очолював також соціальну установу, погодила сесія як переможця конкурсного відбору.

Під час конкурсу він представив членам комісії достатньо амбітне бачення перспективи розвитку комунального закладу, тож Григорій Пустовіт побажав новопризначеному керівникові успішного здійснення запланованого.

Він також відзначив Подякою голови обласної ради багаторічного очільника інтернатної установи Миколу Пруда, який добровільно залишив посаду через погіршення стану здоров’я.

Подякувати за співпрацю колишньому колезі, а також привітати із призначенням нового прибули і керівники психоневрологічних інтернатів області та очільниця департаменту соціального захисту ОВА Оксана Гобод.

У психоневрологічному інтернаті на Волині – новий директорУ психоневрологічному інтернаті на Волині – новий директорУ психоневрологічному інтернаті на Волині – новий директорУ психоневрологічному інтернаті на Волині – новий директор

Можливо зацікавить