Жорстоке побиття у ліцеї на Волині: чи покарали винних. Відео. Оновлено

Жорстоке побиття у ліцеї на Волині: чи покарали винних. Відео. Оновлено

Мережею стало ширитися відео, на якому видно, що старшокласник прямісінько у класі побив учня. Хлопця вдарив зі всієї сили стільцем, удар прийшовся у голову, дитина сильно закричала від болю.

Редакції ВСН стало відомо, що інцидент стався у Ратнівському ліцеї №2 13 лютого цього року. Журналісти нашого видання вирішили з’ясувати у директора навчального закладу Ігоря Рудчика деталі інциденту та чи покарані винні.

Директор навчального закладу підтвердив, що даний випадок стався у цьому ліцеї та сказав, що справою тепер займається поліція.

«На жаль, діагнозу потерпілого хлопця не знаю, мама трубки взагалі не бере. Це сталося 13 лютого, але поки ще ніхто нічого не знає.

З приводу цього у нас проводилася рада профілактики, батьки збиралися: як мама потерпілого хлопчика, так і батьки тих, хто його вдарив. Батьки сказали, що це питання вирішать між собою. Будемо бачити як вирішиться це питання», - зазначив Ігор Рудчик.

За коментарем з приводу цієї ситуації журналісти ВСН звернулися до ГУ Національної поліції у Волинській області. За інформацією речниці ГУ Національної поліції Ольги Бузулук, у поліції є зареєстроване звернення.

«Конфлікт між учніми однієї із ратнівських шкіл трапився 13 лютого. Троє хлопців посперечалися між собою, між ними виник словесний конфлікт, в результаті  чого один із хлопців вдарив іншого стільчиком. Цей факт зняли однокласники на відео. Через декілька днів воно з’явилося у соціальних мережах… Мама хлопчика, якого вдарили, звернулася із ним до лікарні, в хлопця виявили певні тілесні ушкодження, наразі він відпущений додому. Ювенали з Ковельського районного управління поліції перебували на місці, з’ясували абсолютно усі обставини, опитали усіх учасників конфлікту, аби з’сувати, чому виник конфлікт. Одне одного вони ображали, десь вдаряли. Була між ними сутичка. Чекаємо, що батьки потерпілого напишуть заяву до полції, адже це приватне обвинувачення і лише після цього може бути відкрите кримінальне провадження, за ознаками злочину, передбаченого статею 125 Кримінального кодексу України. Наразі заяви немає. Можливо вони врегулюють це в особистому порядку. Хлопці навчаються. Конфлікт вичерпано. Полцейські тримають цю ситуацію під контролем», - зазначила Ольга Бузулук у коментарі. 

Читайте також: 

Можливо зацікавить

війна загибель
відео

Важке поранення стало смертельним: на Волині попрощались із Героєм Володимиром Ксенофонтовим

війна прощання

Вважали безвісти зниклим: на Волині прощатимуться із Героєм Романом Кондратюком

Донеччина бої журналіст

«Попри кров та біль бачила навколо себе прекрасне»: спогади по молоду Героїню з Волині

війна загибель

Дві втрати в громаді на тиждень: на війні загинув Герой з Волині Михайло Мельницький

переселенці

Пережила смерть обох дітей, дві окупації і майже в 70 років стала єдиною опорою для 10-річного онука

війна загибель

Скорботна звістка: у бою загинув Герой з Волині Леонід Ковальчук

Поховання військового
фото

Мужній воїн, турботливий син, люблячий чоловік та батько: на Волині попрощались із Героєм Денисом Скубієм

Поховання військового
відео

Трагічно обірвалося життя: на Волині попрощалися з Героєм Іваном Войчуком

Картопля

Повернення тепла: як волинянам виростити великий урожай картоплі