У селі на Волині відкрили новий підрозділ місцевої пожежної охорони

У селі на Волині відкрили новий підрозділ місцевої пожежної охорони

У четвер, 22 серпня, у селі Стара Гута Ковельського району урочисто відкрили новий підрозділ місцевої пожежної охорони. Захід зібрав громаду, представників влади та гостей з Польщі.

Керівник ГУ ДСНС області Мирослав Дем’янчук підкреслив, що створення цього підрозділу є важливим кроком для забезпечення швидкої та ефективної ліквідації пожеж та інших надзвичайних ситуацій не лише в Старій Гуті, а й у навколишніх селах – Смолярах, Галиний Волі та Сокачах.

Мешканці цих сіл тепер можуть бути впевненими, що допомога прибуде вчасно. Дем’янчук висловив подяку всім, хто доклав зусиль до реалізації цього проєкту, особливо відзначивши підтримку місцевої влади, яка забезпечила підрозділ відремонтованим депо.

У заході також взяли участь голова районної військової адміністрації Ольга Черен, голова громади Василь Камінський та президент добровільної пожежної служби Гміни Хойна з Польщі, який приїхав підтримати своїх українських колег. На відкритті були присутні мешканці села та учні Старогутівського ліцею, які з цікавістю долучилися до події.

Це вже 48-й підрозділ місцевої пожежної охорони в Ковельському районі, що робить регіон більш захищеним від небезпек.

У селі на Волині відкрили новий підрозділ місцевої пожежної охорониУ селі на Волині відкрили новий підрозділ місцевої пожежної охорониУ селі на Волині відкрили новий підрозділ місцевої пожежної охорониУ селі на Волині відкрили новий підрозділ місцевої пожежної охорониУ селі на Волині відкрили новий підрозділ місцевої пожежної охорони

Читайте також:

 

Можливо зацікавить