У селі на Волині відкрили пам'ятні стенди на честь загиблих Героїв

У селі на Волині відкрили пам'ятні стенди на честь загиблих Героїв

Два пам'ятні стенди поповнили Алею пам'яті Героїв у селі Сокіл Рожищенської громади. Тепер у центрі села височіє сім прапорів, семеро облич уродженців села дивляться на своїх земляків. 

Урочистий захід організували у неділю, 26 травня. Про це повідомляє Район.Рожище.

Пам'ятні стенди відкрили на честь загиблих захисників України Алли Пушкарчук «Рути» та Сергія Гаврука. Вшанувати земляків та підтримати їх рідних прийшли односельці, друзі, педколектив Сокільського ліцею, представники влади та небайдужі жителі громади. Чин освячування звершили священники Православної церкви України.

Ведучі заходу Ольга Гаврук та Наталія Саковець розповіли про життєвий шлях та подвиги загиблих воїнів, нагадали обставини цих непоправних та страшних втрат.

Після відкриття та освячування пам'ятних стендів до підніжжя понесли оберемки квітів. Рідні захисників подякували за збереження та вшанування пам'яті.

«З великим жалем і смутком, зі сльозами й нестерпним болем у Соколі сьогодні відкрили памʼятні стенди Героїні Аллі Пушкарчук «Руті» та Герою Сергію Гавруку. Не маємо права забути. Вони живі, допоки памʼятаємо», – зазначила Наталія Саковець.

Нові пам'ятні стенди та Алею пам'яті Героїв у Соколі встановили та доглядають з ініціативи та за підтримки небайдужих вихідців і жителів села.

Нагадаємо, Алла Пушкарчук загинула 25 квітня на Донеччині в результаті ракетного обстрілу росіян, Сергій Гаврук помер у лікарні 9 лютого від отриманих у бою травм.

У селі на Волині відкрили пам'ятні стенди на честь загиблих Героїв

Читайте також:

Можливо зацікавить