У США росіянка намагалась вбити українку

У США росіянка намагалась вбити українку

В Америці під суд потрапила росіянка Вікторія Насирова, яка намагалась вбити українку Ольгу Цвик, щоб заволодіти її паспортом. Відтак, суд визнав винною жінку, їй загрожує до 25 років позбавлення волі.

 

Про це пише ВВС. 

 Відомо, що інцидент трапився ще у 2016 році. Росіянка вирішила вбити свою знайому, пригостивши українку-косметологиню отруєним чизкейком. 

Прокурорка округу Квінс Мелінда Кац розповіла, що українка та росіянка булли схожі - темне волосся, однаковий колір шкіри, обидві розмовляли російською. Через те Насирова вирішила вбити Ольгу Цвик, щоб вкрасти її паспорт громадянки України та видавати себе за неї. 

У США росіянка намагалась вбити українку
Вікторія Насирова - ліворуч, праворуч - Ольга Цвик / Фото: BBC

Щоб реалізувати свій план, росіянка пригостила українку шматочком чизкейка з феназипамом (сильний заспокійливий засіб). Коли потерпіла знепритомніла, її вбивця забрала її паспорт, дозвіл на роботу в США та 4000 доларів. Окрім цього, Насирова розкидала таблетки, перевдягнула потерпілу, щоб все було схоже на самогубство.  Але Ользі Цвик вдалося вижити та розповісти, що з нею сталося.

9 лютого 2023 року росіянку Насирову визнали винною у замаху на вбивство, напад і незаконне утримання. У березні суд має ухвалити вирок у цій справі. 

Стало відомо, що Насирову також підозрюють у вбивстві та пограбуванні своєї сусідки по кімнаті, що сталось у Росії 2014 року. Пишуть, що вона обкрадала чоловіків та практикувала БДСМ. 

Читати також:

  • У Таїланді росіянка накинулася на громадянку Великобританії. Відомо, що нападниця відкусила потерпілій шматок пальця і побила її собаку, а  після того, швидко сіла на літак та втекла.

Можливо зацікавить