У теробороні Волині служить «Маленький Біллі»: сідає на шпагат і має вбивчий удар

У теробороні Волині служить «Маленький Біллі»: сідає на шпагат і має вбивчий удар

Знайомтеся – боєць одного з окремих батальйонів Волинської бригади Олег, позивний «Маленький Біллі». Зріст 194 см, вага варіюється в межах 125-130 кг. За дев’ять років занять рукопашним боєм, «Маленький Біллі» встиг стати багаторазовим переможцем та призером всеукраїнських та міжнародних турнірів, здобув звання кандидата у майстри спорту. Волинський силач зараз служить у теробороні та продовжує підтримувати себе у відмінній фізичній формі.

Про це йдеться на сторінці 100 Окрема Бригада Територіальної Оборони Волині у фейсбуці.

Маючи визначні фізичні здібності, Олег змалку захопився волейболом. Проте у підлітковому віці хлопця побачив тренер із рукопашного бою. І таки зумів переманити у свою секцію! Щоправда, з однією умовою: юний спортсмен… буде десятою дорогою оминати тренажерний зал – аби далі не розвивати й без того «вбивчий» удар. Бо інакше це робило б ще реальнішою загрозу не лише здоров’ю, а й життю суперників…

За дев’ять років занять рукопашним боєм, «Маленький Біллі» встиг стати багаторазовим переможцем та призером всеукраїнських та міжнародних турнірів, здобув звання кандидата у майстри спорту.

Протягом останніх років волинський силач від професійного спорту потроху відійшов. Проте продовжує підтримувати себе у відмінній фізичній формі. Скажімо, заввиграшки… сідає на шпагат!

До війни Олег працював офіцером-вихователем у військовому ліцеї. Нині ж опікується морально-психологічним забезпеченням бійців на батальйонному рівні.

«Служба дуже схожа до моєї роботи в ліцеї. Адже солдати насправді багато в чому подібні до дітей – тільки великі…», – напівжартома-напівсерйозно розповідає наш гренадер.

Ну й, звісно, вже не раз виникали курйозні ситуації із позивним нашого героя.

«Якось відправили мене з дорученням у сусідній батальйон. На в’їзді на позиції зупиняє мене вартовий і просить назватися, аби доповісти командиру. Бачили б ви очі того бійця, коли він почув, що перед ним «Маленький Біллі» власною персоною!», – пригадує тероборонівець.

А ще на богатиря вдома чекають з Перемогою… відразу три жінки – мама, дружина і сестра.

До речі, на позиціях рідного батальйону Олег разом із колегами облаштували справжнісінький спортзал під відкритим небом!

«Так, під час цієї війни тон задають артилерія, високоточна зброя тощо. Але хороша фізична підготовка бійцю просто необхідна! Пробігтися в бронежилеті зі зброєю, застрибнути в окоп, швидко вибратися звідтіля, витримати багатогодинну напругу – на це здатна лише морально та фізично підготовлена людина. Тож я вимагаю від своїх бійців навіть в умовах війни щодня знаходити якихось 15 – а краще 30 – хвилин, аби позайматися фізкультурою. І ви знаєте – ніхто не сперечається!», – усміхаючись розповідає «Маленький Біллі».

Можливо зацікавить

У керівника «швидкої» на Волині трагічно загинув син. Оновлено

У керівника «швидкої» на Волині трагічно загинув син. Оновлено

Світлана Мишковець, день народження

4 травня: хто з волинян святкує День народження

на щиті, Луцьк, Волинь

Великдень зі сльозами та скорботою: на Волинь повертаються полеглі на війні Герої

На Волині естонець хотів проскочити через кордон з антикварними книгами і медалями

На Волині естонець хотів проскочити через кордон з антикварними книгами і медалями

поховання військового
фото

Дві донечки ніколи більше не побачать татка: напередодні Великодня на Волині попрощались з Героєм Олександром Муковським

на щиті
фото

Дві втрати в громаді за тиждень: на Волинь востаннє повернувся Герой Руслан Сулім

пологи

На Волині жінка народила доньку у «швидкій»

поховання військового

Трагічний Великдень: у переддень великого свята на Волині прощатимуться з Героєм Віталієм Лесиком

Yaktak Небо
відео

Про безмежність, мудрість і вічність: відомий співак з Волині Yaktak випустив нову колаборацію