У Туреччині знову стався землетрус у постраждалій провінції

У Туреччині знову стався землетрус у постраждалій провінції

18 лютого знову на південному сході Туреччини у провінції Кахраманмараш, яка постраждала від руйнівного землетрусу 6 лютого, сталися підземні поштовхи. 

Про це повідомляє видання Hurriyet з посиланням  на AFAD, пише ТСН.

В агентстві з ліквідації наслідків стихійних лих і надзвичайних ситуацій (AFAD) повідомили, що землетрус магнітудою 5,1 стався о 22:31 за місцевим часом в районі міста Гексун. Епіцентру землетрусу знаходився на глибині 12,18 км. Поштовхи відчули люди у навколишніх містах.

Керівник спеціальних Новин CNN Türk у Кахраманмараші Фулія Озтюрк повідомила, що різні поштовхи  у цій поруйнованій провінції відчуваються щодня. За її словами, поштовхи були раптовими і тривали близько 20 секунд.

Місцеві мешканці були сильно налякані новим землетрусом. Але цього разу поштовхи були значно меншої інтенсивності. Повідомлень про руйнування та постраждалих не надходило.

Читати також:

  • У турецькому місті Малатья, яке постраждало через землетрус собака-рятувальник допомагає діставати з-під завалів людей. У тварини усі лапки поранені уламками скла, проте тварина і далі шукає людей. 
  • Дівчинка врятувала сестричку ціною власного життя. Організація сирійської цивільної оборони «Білі шоломи» опублікувала відео, яке було знято під час порятунку з-під завалів маленької дівчинки. Її знайшли на колінах у старшої сестри, яка ціною свого життя врятувала дитину.

Можливо зацікавить