У волинянина вилучили контрафактні підакцизні товари на майже 1 млн грн: суд призначив покарання

У волинянина вилучили контрафактні підакцизні товари на майже 1 млн грн: суд призначив покарання

За матеріалами детективів ТУ БЕБ у Волинській області суд виніс вирок жителю Луцька, який незаконно купував, зберігав і продавав алкогольні напої та сигарети без марок акцизного податку. Під час слідства було задокументовано збут контрафактної продукції та легалізацію коштів, отриманих злочинним шляхом.

Раніше підозрюваний вже притягувався до відповідальності за вчинення аналогічного правопорушення, - про це пише пресслужба БЕБ.

Під час обшуків детективи БЕБ вилучили алкогольні та тютюнові вироби, які мали маркування відомих брендів. Загальна сума вилученого контрафактного товару – маже 1 млн грн.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 204, ч. 1 ст. 209 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання, збут підакцизних товарів, вчинене особою, раніше засудженою за цією статтею, та легалізація майна, одержаного злочинним шляхом).

Лучанину призначено покарання у вигляді штрафу 91 тис. 800 грн та позбавлення права займатися підприємницькою діяльністю, пов`язаною з реалізацією підакцизних товарів, строком на два роки. Вилучені незаконно виготовлені горілчані та тютюнові вироби будуть знищені у встановленому законом порядку.

Оперативний супровід здійснювали працівники Управління детективів із стратегічного захисту економіки БЕБ. Процесуальне керівництво – прокурори Волинська обласна прокуратура.

У волинянина вилучили контрафактні підакцизні товари на майже 1 млн грн: суд призначив покаранняУ волинянина вилучили контрафактні підакцизні товари на майже 1 млн грн: суд призначив покаранняУ волинянина вилучили контрафактні підакцизні товари на майже 1 млн грн: суд призначив покаранняУ волинянина вилучили контрафактні підакцизні товари на майже 1 млн грн: суд призначив покаранняУ волинянина вилучили контрафактні підакцизні товари на майже 1 млн грн: суд призначив покарання

Читайте також:

  • Помічниця суду на Рівненщині спільно з ексзаступницею Волинської ОВА переправляла ухилянтів: що відомо
  • У Луцьку кур’єра «Нової пошти» оштрафували за втечу з місця ДТП: подробиці
  • Поліцейські з Волині через Інтерпол шукали спортивного тренера: що відомо

Можливо зацікавить