У її біографії - не одне врятоване життя: померла багаторічна фельдшерка Волинської обласної лікарні

У її біографії - не одне врятоване життя: померла багаторічна фельдшерка Волинської обласної лікарні

Дев'ять днів тому відійшла у вічність диспетчерка Волинської обласної лікарні Галина Володимирівна Латчук.

Про це повідомив речник закладу Андрій Гнатюк.

Пані Галина 1964 року в Ковельському медучилищі здобула освіту фельдшера, після чого 15 літ пропрацювала у Луцькому пологовому будинку. А з листопада 1979-го перейшла у відділення ургентної медичної допомоги Волинської обласної лікарні, якій віддала 44 роки.

«Працювала в складі виїзної бригади, у її біографії не одне врятоване життя. А вже останніми роками відповідала за виїзди лікарняного транспорту й місце роботи бригад швидкої допомоги. Пропрацювала до липня 2023 року», - йдеться у дописі. 

Колеги згадують про Галину Володимирівну як про щиру і віддану роботі людину, готову завжди підтримати інших. За її активну життєву позицію її називали «живчиком». Жодних світлин пані Галини на роботі не збереглося, проте працівники з багаторічним стажем згадують про неї як про жінку неймовірної краси, і не лише жіночої, а й духовної.

Після реконструкції й реформи лікарняного відділення екстреної медичної допомоги швидко подружилася з молодим колективом, і колеги завжди могли на неї покластися. У 80 років пам’ятала телефони більшості працівників лікарні.

Була чудовою мамою двох синів та внуків.

Редакція ВСН висловлює співчуття родині померлої.

Можливо зацікавить