У ЗСУ розповіли, чи вдасться Росія до ракетних атак на Великдень

У ЗСУ розповіли, чи вдасться Росія до ракетних атак на Великдень

Російська армія може завдати масований ракетний удар як на Великдень, так і в будь-який інший день. Відтак, захисники українського неба прекрасно це усвідомлюють, тому посилено готуються до відбиття атак.

Про це заявив командувач Об'єднаними Силами ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

За його словами, наші військові відпрацьовується маневреність системи ППО та її висування на напрямки, де виникатиме загроза удару. Він наголосив, що українські повітряні сили посилено готуються до можливих ракетних атак ворога на Великдень.

«Ракетні обстріли можуть бути в будь-який день. Ми повинні усвідомлювати, що до цього необхідно готуватися. У нас готується система протиповітряної оборони, ми вживаємо заходів щодо її маневру і висунення на ті чи інші напрямки під загальним керівництвом Повітряних сил і командування протиповітряної оборони мойого угруповання. Відповідно, що ми можемо прогнозувати? Ворог не відмовився від своїх підступних задумів, але головне – ми готові до нівелювання його дій і зменшення його влучень. Будемо робити все, щоб він не завадив нам відсвяткувати Великодні свята», – заявив Наєв.

Командувач ОС ЗСУ також зазначив, що сьогодні в української системи протиповітряної оборони дуже високий клас готовності.  

Читайте також:

Можливо зацікавить