Україна - Північна Македонія: де дивитися матч кваліфікації на Євро-2024 та ставки букмекерів

Україна - Північна Македонія: де дивитися матч кваліфікації на Євро-2024 та ставки букмекерів

У суботу, 14 жовтня, збірна України зіграє проти команди Північної Македонії в матчі 7-го туру відбору на Євро-2024.

Через повномасштабну війну з російськими окупантами номінально домашній для «синьо-жовтих» поєдинок відбудеться на стадіоні «Epet Arena» в Празі. Початок зустрічі – о 16:00 за київським часом, пише ТСН.

В іншому матчі сьомого туру групи С збірна Італії прийматиме команду Мальти (14 жовтня, 21:45).

Де дивитися матч Україна – Північна Македонія

Трансляція матчу Україна – Північна Македонія буде доступна в ефірі місцевих телеканалів Суспільного, крім OTT-сервісів. В Інтернеті поєдинок покаже лише медіасервіс MEGOGO.

Прогнози букмекерів на матч Україна – Північна Македонія

Букмекери вважають фаворитом прийдешнього поєдинку збірну України. На перемогу команди Сергія Реброва приймаються ставки з коефіцієнтом 1,63. Нічия – 4,05. Виграш македонців – 6,00.

Україна – Північна Македонія: турнірне становище перед матчемЗа підсумками шести турів збірна України з 7 очками посідає третє місце у групі C. Лідирує з 13 балами Англія, на другій позиції – Італія (7). На четвертій сходинці – Північна Македонія (7), остання – Мальта (0). Усі, крім італійців, провели по п'ять матчів, «Скуадра Адзурра» – чотири.

Україна - Північна Македонія: де дивитися матч кваліфікації на Євро-2024 та ставки букмекерів

До фінальної частини чемпіонату Європи 2024 року вийдуть по дві найкращі збірні з кожної групи. Володарі ще трьох путівок на континентальну першість будуть визначені в плейоф, куди потраплять 12 команд залежно від їхніх виступів у Лізі націй-2022/23.

Жеребкування фінальної частини Євро-2024 відбудеться в грудні 2023 року, а сам турнір – від 14 червня до 14 липня 2024 року прийматиме Німеччина. Збірна Німеччини, як господарка турніру, без відбору потрапила на континентальну першість.

До слова, після матчу з македонцями підопічні Реброва 17 жовтня на виїзді зустрінуться з Мальтою в рамках 8-го туру відбору Євро-2024. Того ж дня очний матч восьмого туру в Лондоні зіграють збірні Англії та Італії.

Читайте також:

Можливо зацікавить