Українські військові розповіли, якими ракетами знищили російські кораблі в Севастополі

Українські військові розповіли, якими ракетами знищили російські кораблі в Севастополі

Командувач повітряними силами ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук розповів нові подробиці нещодавньої атаки на військові цілі російських окупантів у Севастополі.

Він розповів, що британські та французькі журналісти цікавляться, яким типом крилатих ракет українські пілоти відправили ВДК Мінськ і підводний човен Ростов-на-Дону «слідом за Москвою» (крейсером Москва, - ред.).

«Доповідаю! У авіації Повітряних Сил є два типи крилатих ракет, які надали партнери для боротьби з окупантом. Британські Storm Shadow ми підвішуємо під ліве крило Су-24М, французькі Scalp - під праве. Обидві ракети чудово працюють, без шансів для окупанта!», - підкреслив український генерал.

Він уточнив, що під крилами українських бомбардувальників знайдеться місце і для німецької ракети Taurus і зазначив, що тоді «гру в міста» можна буде продовжити ще більш ефективно.

Крім того, Олещук також в черговий раз подякував українським союзникам за озброєння і техніку, яка допомагає знищувати агресора і звільняти наші території.

Читайте також: