Українські військові зняли кліп про «Байрактар» на тлі спалених танків рф

Українські військові зняли кліп про «Байрактар» на тлі спалених танків рф

Фольклорний гурт «Святовид» Заслуженого академічного Зразково-показового оркестру Збройних Сил України презентував кліп на честь безпілотників «Байрактар», які допомагають нещадно нищити окупантів.  

Відеокліп опублікували на сторінці Генерального штабу ЗСУ у Facebook.

Гурт є частиною академічного зразково-показового оркестру ЗСУ. Автором слів є сценарист Тарас Боровок. Військові записали до пісні власне аранжування, використовуючи різні музичні інструменти.

«Завдяки влучному тексту, який насичений чорним гумором та музиці, що легко запам'ятовується, ця пісня здобула популярність в Україні та всьому світі.Солісти - Сергій Пеньковець та Даніїл Клягін.Зйомка та монтаж - Кирило Семенченко.Начальник оркестру-художній керівник полковник Ігор Биковський», - повідомили в Генштабі.

У кліпі використовуються кадри з безпілотника, зокрема удари по супротивнику. У відео можна зблизька розглянути техніку окупантів, спалену на українській землі.

Нагадаємо, Туреччина передасть Литві безоплатно безпілотник «Байрактар» для українських військових, 5 мльйонів євро на який за ініціативою ведучого Андрюса Тапінаса зібрали за рекордні 3 дні. 

Можливо зацікавить