«Декілька разів виходив з дому, на третій не повернувся»: деталі загадкового зникнення 21-річного юнака у Луцьку. Відео

«Декілька разів виходив з дому, на третій не повернувся»: деталі загадкового зникнення 21-річного юнака у Луцьку. Відео

Щирий, дружелюбний, позитивний і відкритий… Зникнення 21-річного юнака з Луцька - Олександра Цвєткова шокувало чи не усю область

З того моменту пройшло майже три місяці, однак пані Алла - матір хлопця - весь цей час не може знайти собі місця. Жінка каже, не вірить, що її кровинка могла просто зникнути безслідно, - йдеться у сюжеті каналу Конкурент ТВ

«2 січня 24-го року він три рази виходив з дому, так якби його викликали з дому. Він вийшов, повернувся, вийшов, повернувся, це було о 9-тій годині, а коли вже вийшов о 13:30, він вже не повернувся. Телефонувала на телеграм до нього, він не брав слухавки, я навіть не думала, що він пропаде, бо він завжди являвся додому, такого не було, щоб він не явився», - розповідає мама зниклого.

У відчаї матір каже, що стукала у всі можливі двері або її сина знайшли якнайшвидше. У версію правоохоронців жінка вірити не хоче.

«Я звернулась до поліції і написала заяву про зникнення, в суботу вже почалися пошуки, рятувальники на Стиру. Їхня версія була суїцид, хотя я в цю версію не вірю, припускаю, що його викликали якісь люди 45 років старшого віку. Що в них за справи були, я не знаю, того що він не спілкувався з старшими такими людьми. Я не знаю, може, хіба якісь наркотики чи що може хотіли від нього, вже що хочеш в голову лізе. Я зверталася вже скрізь, в ДБР в Луцьк, в Київ, в прокуратуру, до них писала, до мера», - розповідає матір Сашка.

Жінка не здається і продовжує шукати свого сина. Вона пригадує, напередодні зникнення він допомагав своїй знайомій робити ремонт. Що ж могло налякати хлопця настільки, що він не захотів продовжувати допомагати, поки що невідомо. Алла Цвєткова складає по крупинках пазл загадкового зникнення сина.

Пані Алла розповідає, що він був спокійною та врівноваженою людиною та перед зникненням юнак зробив дуже дивний вчинок.

«В мене вже думки такі, що він в секту попав, тому що він збрив своє волосся в останній день», - каже жінка.

Правоохоронці ж кажуть що будуть продовжувати вживати усі відповідні заходи аби знайти юнака. Збентежена матір продовжує оббивати усі пороги аби нарешті дізнатися правду про таке містичне та загадкове зникнення сина. Алла Цвєткова вірить у найкраще і надіється, що вже зовсім скоро вона зможе побачити і обійняти свого Сашка.

Детальніше дивіться у відео:

Читайте також:

Можливо зацікавить