«Вагнерівці» жорстоко стратили кувалдою ще одного свого найманця. Відео

«Вагнерівці» жорстоко стратили кувалдою ще одного свого найманця. Відео

Бойовики ПВК «Вагнера» жорстоко стратили кувалдою ще одного свого найманця, якого вони завербували  у в'язниці. Побувши трохи на фронті, чоловік здався в полон ЗСУ.

Відео опублікував близький до ПВК Telegram-канал Grey Zone.

На опублікованому моторошному відео видно, що голова чоловіка примотана скотчем до каменю. Він розповідає, його звуть Дмитром Якущенком і каже, що народився в Криму, потрапив до в'язниці та пішов на фронт у складі ПВК «Вагнер». Але потім зрозумів, що це «не його війна».

 Чоловік запевняє, що з самого початку він планував «знайти якусь лазівку, просто, як то кажуть, втекти». Далі він розповідає, як здався в полон ЗСУ біля Бахмута.

Потім найманець розповідає, що знаходився у місті Дніпро, де отримав удар по голові та втратив свідомість.

«Прокинувся в цьому приміщенні, де мені сказали, що мене будуть судити», - каже він.

Після цього чоловік, який стоїть ззаду Якущенка, б'є того кувалдою по голові. У цей момент  відео стає розмитим. Але чоловік відразу падає, а людина з кувалдою продовжує його добивати.

У повідомленні бойовиків йдеться, що страчений вагнерівець «захворів однією і тією ж хворобою, від якої втрачаєш свідомість в містах України, то в Києві, тепер в Дніпрі, а після прокидаєшся в підвалі на своєму останньому судовому засіданні».

Читати також: