Важка втрата: на Донеччині загинув військовослужбовець з Волині Дмитро Шаповал

Важка втрата: на Донеччині загинув військовослужбовець з Волині Дмитро Шаповал

На війні, захищаючи Україну від російських окупантів, загинув воїн з Волині Дмитро Миколайович Шаповал, житель селища Олика, 1990 року народження.

Про це повідомили в Олицькій громаді. 

Солдат мужньо став на захист України, до останнього подиху боронив рідну землю від російських окупантів, боровся за свободу та незалежність Батьківщини.

Загинув Герой 10 жовтня 2023 року під час виконання обов'язків військової служби, завдань пов'язаних із захистом Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України в районі населеного пункту Первомайське Донецької області, під час штурмових дій противника.

«Мужність та героїзм Дмитра є прикладом для нас усіх, нагадуючи нам про важливість відстоювати нашу рідну землю. Відвага і самопожертва Героя неоціненні, найвища цінність віддати своє життя за свою Батьківщину, захищаючи від російського окупанта.

Висловлюємо щирі співчуття братові, рідним та близьким загиблого воїна. Розділяємо разом з Вами біль втрати, сумуємо разом з Вами. Навіки пам’ять про Захисника України буде жити у наших серцях та вічним болем залишиться в душах рідних і близьких людей. Світла та вічна пам’ять Герою!» - зазначають у громаді. 

Про церемонію прощання та чин поховання повідомимо згодом.

Редакція ВСН висловлює співчуття родині померлого. Вічна шана і слава Герою!

Можливо зацікавить