Важко впізнати: відомий артист з Луцька показав, який вигляд мав до популярності

Монатік показав, який вигляд мав до популярності

Відомий артист з Луцька Дмитро Монатик (Monatik) поділився архівними кадрами з шанувальниками. Виконавець здивував, який вигляд мав до того, як став популярним співаком.

У своєму Instagram зірка української сцени опублікував світлини, на яких показався ще зовсім юним. На деяких кадрах його дуже важко впізнати. Багато років тому, коли Дмитро тільки починав цікавитися музикою та робив перші кроки до слави, він зізнався, що захоплювався хіп-хопом. Відтак, і стиль в співака був відповідний, пише Уніан.

Зараз у виконавця коротка стрижка, але тоді він в нього були афрокосички. Стиль в одязі у знаменитості також став іншим, зокрема, в юності Дмитро надавав перевагу об'ємним довгим джинсам та великим футболкам, а також цікавому аксесуару – пов'язці на голові.

 В той час, каже Монатік, він захоплювався піснею «Оля ля ля» гурту «Тартак», а самі учасники колективу були його кумирами. Проте свою кар'єру артист розпочав не зі співу на сцені, а з танців у стилі хіп-хоп, а вже потім засяяв в українському шоубізнесі як талановитий вокаліст.

«У дитинстві та юності я ріс на хіп-хоп музиці, серед якої був і «Тартак» «Оля ля ля» – це композиція, яка мотивувала нас, бі-боїв, рухатися душею та тілом», – пригадав Дмитро.

Важко впізнати: відомий артист з Луцька показав, який вигляд мав до популярностіВажко впізнати: відомий артист з Луцька показав, який вигляд мав до популярності

Читайте також:

Можливо зацікавить