У нього вдома знайшли зброю: деталі затримання стрілка по ТЦК у Луцьку

У нього вдома знайшли зброю: деталі затримання стрілка по ТЦК у Луцьку

У середу, 4 вересня, поліцейські затримали чоловіка, який стріляв з рушниці по військових у Луцьку.

Про це повідомляє ГУ Нацполіції Волині.

Триває слідство, зловмисникові загрожує до п'ятнадцяти років ув’язнення або довічне позбавлення волі. 

Інцидент трапився вночі, 27 серпня, в обласному центрі. Невідомий відкрив вогонь по військовослужбовцях, які несли службу з охорони режимного об’єкту на посту. Військові відкрили вогонь у відповідь.

Внаслідок стрілянини одного військовослужбовця було поранено, він був госпіталізований. Після перестрілки невідомий втік.

Провівши низку заходів, оперативники спільно із слідчими та співробітниками кримінального аналізу Нацполіції встановили місцезнаходження стрілка.

4 вересня, за силової підтримки спецпризначенців поліції КОРД, правопорушника затримали.

Ним виявився 40-річний місцевий мешканець. Зброю у нього вилучили та направили на дослідження. Мотиви скоєння злочину фігурантом встановлюються слідством.

За фактом посягання на життя військовослужбовця триває досудове розслідування, розпочате за ст. 348 Кримінального кодексу України.

Після оголошення затриманому підозри вирішуватиметься питання про обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою.

У нього вдома знайшли зброю: деталі затримання стрілка по ТЦК у ЛуцькуУ нього вдома знайшли зброю: деталі затримання стрілка по ТЦК у ЛуцькуУ нього вдома знайшли зброю: деталі затримання стрілка по ТЦК у ЛуцькуУ нього вдома знайшли зброю: деталі затримання стрілка по ТЦК у ЛуцькуУ нього вдома знайшли зброю: деталі затримання стрілка по ТЦК у Луцьку

Читайте також:

Можливо зацікавить