«Величезна несправедливість»: співак з Луцька висловився про мобілізацію зірок

«Величезна несправедливість»: співак з Луцька висловився про мобілізацію зірок

Артист з Луцька Олександр Положинський, який від початку повномасштабного вторгнення долучився до ЗСУ, висловився про мобілізацію зірок.

Про це він розповів у інтерв'ю «Апостроф Lime», пише Уніан.

Він наголосив, що багато відомих людей вважають себе більш корисними в тилу і бояться брати зброю до рук. Але в армії є чимало небойових посад, на які теж потрібні добровольці. 

«На мою думку, всі громадяни України в умовах такої великої війни мали б пройти службу. Це б показало, що країна небайдужа усім громадянам і відновило б справедливість у суспільстві. Одні люди добровільно чи під тиском обставин стали до лав ЗСУ і зараз є заручниками обставин, бо не озвучують чітких термінів служби з одного боку, а з іншого - люди з цивільного життя не мають бажання захищати батьківщину в ЗСУ. Це величезна несправедливість», - розповів співак.

Положинський також додав, що є ще несправедливість, коли люди на високих державних посадах не проходять військової служби. Про це він сказав так:

«Розумію, що у багатьох людей ці посади є дуже відповідальними, але я не впевнений, що ці люди є незамінними на своїх посадах. І для справедливості в майбутньому, я вважаю, що служба в ЗСУ має бути підставою для того, щоб людина могла заходити на державні чи політичні посади».

До слова, Сашко Положинський пішов в ЗСУ у травні 2022 році. Чоловік служив в 47-й окремій механізованій бригаді. Проте зараз він у рамках військової служби працює на радіо «Армія ФМ», адже таким був наказ його керівництва. 

Читайте також:

Можливо зацікавить