Ветеран з Волині отримав грант майже 500 тисяч гривень через програму «єРобота»

Ветеран з Волині отримав грант майже 500 тисяч гривень через програму «єРобота»

На початку липня ветеран Руслан Зарудницький подав заявку на участь в урядовій програмі «єРобота» та отримав грант на майже 500 тисяч гривень

Про це повідомляє Луцька філія Волинського обласного центру зайнятості.

Пан Руслан подякував фахівцям центру зайнятості, які допомогли йому з бізнес-планом та іншими питаннями, пов'язаними з відкриттям підприємства.

«Днями я тільки відкрив підприємця і рахунок в банку. Радий, що виграв грант, адже ці кошти допоможуть мені з розвитком своєї справи, яку давно планував», – зазначив Руслан Зарудницький.

Бізнес Руслана Зарудницького спеціалізується на виготовленні деталей кріплень для запчастин, зварюванні, порізці, гравіюванні та фрезируванні виробів з різних матеріалів. За отримані грантові кошти він планує закупити необхідне обладнання і меблі для повноцінної роботи. Наразі пан Руслан також шукає працівників для своєї команди.

Центр зайнятості рекомендує відвідати офіс «Зроблено в Україні», якщо ви плануєте почати власний бізнес, але не знаєте, з чого розпочати. Тут ви отримаєте інформацію про державні та регіональні програми, консультації, а також можливу фінансову допомогу. Офіс також допоможе з укомплектуванням вакансій і пошуком працівників.

Години роботи: пн-чт 8.00 - 17.15, пт. 8.00 - 16.00Адреса: м. Луцьк, вул. Сергія Тимошенка, 2.Контактні телефони: 044 244 94 69 або 0800 600 318.

Читайте також:

Можливо зацікавить