Добрий сім'янин, люблячий чоловік і батько: на Волині обірвалося життя депутата

Добрий сім'янин, люблячий чоловік і батько: на Волині обірвалося життя депутата

нУ понеділок, 23 вересня, на 70-му році життя відійшов у вічність депутат Волинської обласної ради кількох скликань Володимира Латковського.

Про це повідомили в облраді.

Керівництво, депутатський корпус та виконавчий апарат Волинської обласної ради висловили співчуття з приводу втрати.

«Розділяємо біль гіркої втрати з рідними, сумуємо і підтримуємо у годину скорботи… Нехай милосердний Господь упокоїть його душу у Своїх Небесних Оселях, там, де праведні спочивають», - йдеться в дописі.

Як інформує Вишнівська громада, вінін народився 17 листопада 1954 року в селі Гуща Любомльського району Волинської області в сім’ї колгоспників. Пройшовши довгий життєвий шлях, став прикладом невтомної праці та відданості своїй справі.

Закінчив Іркутський політехнічний університет за спеціальністю інженера-механіка. Після служби в Збройних силах, Володимир Володимирович працював водієм у різних організаціях.

Згодом, працював на Крайній Півночі, в Якутії, де проявив себе як працьовитий та відповідальний професіонал.

У 1996 році повернувся на рідну землю з сім’єю, оселившись у селі Вишнів. Згодом став директором приватного підприємства.

Крім того, Володимир Володимирович був активним учасником суспільного життя. У 2010 році був обраний депутатом Волинської обласної ради, де працював у постійній комісії з питань екології та раціонального використання природних ресурсів. Також неодноразово обирався до складу депутатського корпусу в районну раду.

Володимир Володимирович залишив після себе світлу пам'ять як добрий сім'янин, люблячий чоловік і батько.

Редакція ВСН висловлює співчуття родині померлого.  

Можливо зацікавить