Відклав прем'єру через масований обстріл: відомий артист з Луцька Мonatik презентував емоційний кліп

Монатік Вічно танцююча людина

У понеділок, 25 березня, відомий співак з Луцька Дмитро Монатик презентував кліп на пісню «Вічно танцююча людина».

Про це він розповів у соцмережах.

Ця прем'єра мала відбутися ще 22 березня, проте цього дня артист не презентував кліп через масований ракетний обстріл.

За словами, Мonatik на початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну він загубив, заховав танці й любов до них глибоко в собі. Не міг відчути їх необхідність більше. На другий рік зʼявилось дві ситуації, які пробудили їх. Перша — «Конотопська відьма» в театрі ім. Івана Франка, друга - це «Кабаре», яке втілили в життя у київському «Молодому театрі».

«Після перегляду цих вистав я не міг заспокоїти минуле, яке просто виносило давно замкнені двері. Я згадав, що танці - це сонце, вони дарують вітамін D. Танці всупереч, танці зі сльозами на очах через біль. Вони вміють залишити негатив позаду і повернути в тонус не тільки фізично, а й морально», - каже артист.

Спеціально для цієї відеороботи співак проводив кастинг танцівників, який відвідали сотні талантів із різних куточків України.

«З дуже великим переживанням я оголошував кастинг танцівників у нову відеороботу. Я знав, що багато професіоналів виїхали за кордон і мало хто залишився. Але прийшло майже півтисячі людей і це дало натхнення і розуміння, що ми рухаємося в правильному напрямку. В тому напрямку, в якому ми краще за все розуміємо. Останньою краплею було бажання моїх синів піти на танці (адже вони багато чого повторюють/беруть від нас, батьків). В свою чергу я вже добре знав, як це корисно і необхідно в будь-якому віці. Так почала прокидатись Вічно Танцююча Людина», - зазначає лучанин.

Читайте також:

Можливо зацікавить