Відомі хіти, нові пісні та шалена енергетика: у Луцьку виступить тріумфаторка «Євробачення» JAMALA

Відомі хіти, нові пісні та шалена енергетика: у Луцьку виступить тріумфаторка «Євробачення» JAMALA

3 грудня у рамках першого з початку повномасштабного вторгнення концертного туру відома співачка JAMALA виступить у Луцьку.

Вже цієї осені у прихильників творчості співачки та переможниці Євробачення-2016 JAMALA є нагода насолодитися улюбленими піснями та завітати на її концерти. Артистка вирушає у свій перший з початку повномасштабного вторгнення концертний тур містами України, який отримав назву «Свої».

Перші міста, куди завітає JAMALA: Івано-Франківськ 27.11, Ужгород 28.11, Тернопіль 30.11, Львів 2.12, Луцьк  3.12 та Рівне 4.12.

Відомі хіти, нові пісні та шалена енергетика: у Луцьку виступить тріумфаторка «Євробачення» JAMALAВідомі хіти, нові пісні та шалена енергетика: у Луцьку виступить тріумфаторка «Євробачення» JAMALAВідомі хіти, нові пісні та шалена енергетика: у Луцьку виступить тріумфаторка «Євробачення» JAMALAВідомі хіти, нові пісні та шалена енергетика: у Луцьку виступить тріумфаторка «Євробачення» JAMALA

«Перший тур після повномасштабного вторгнення — дуже багато для мене важить. За ці більш ніж два роки, я побувала майже усюди. У різних країнах я відчувала важливість виступати для іноземної аудиторії, яка не знає про нас, розказувати через творчість про нашу боротьбу та біль або, щоб вони обов’язково допомагали нам. І дуже часто це вдавалося! Я використовувала свій імідж переможниці Євробачення-2016, всю свою музику, слово, все що могла у Європі, Канаді, США, Австралії. Я зустрічалась з волонтерами закордоном, з нашими військовими, які чекають протезування, дітьми.

Співати й підтримувати моральний дух, надихати людей, які залишаються не в Україні так саме важливо як і тих, хто залишається в Україні.

Нарешті я можу обійняти піснями всіх «Своїх» слухачів вдома ! Я дуже скучила за вами.  І це перший концертний тур за довгий час, ще й у новому статусі багатодітної мами. Ви для мене найкращі слухачі у світі: найінтелігентніші, вдумливі, добрі та щирі. Я бачила тисячі разів наскільки ви такі свої як ви не боїтесь бути собою на моїх концертах! Тому я і назвала цей тур «Свої». Бо хочу побачити своїх слухачів, вперше за довгий час: поділитися своєю енергетикою з вами, підтримати, відчути вашу енергетику та надихнути жити попри все. Чекаю на кожного з вас, на «Своїх».  Люблю! Ваша JAMALA», — коментує свій концертний тур артистка.

Відомі хіти, нові пісні та шалена енергетика: у Луцьку виступить тріумфаторка «Євробачення» JAMALAВідомі хіти, нові пісні та шалена енергетика: у Луцьку виступить тріумфаторка «Євробачення» JAMALAВідомі хіти, нові пісні та шалена енергетика: у Луцьку виступить тріумфаторка «Євробачення» JAMALA

Музика JAMALA поєднує у собі соул, електроніку та поп з елементами  фольклору. Завжди потужний та глибокий виступ наживо. Фірмовий звук, неповторний тембр голосу, сильний склад музикантів у поєднанні із шаленою енергетикою співачки переносить в інший вимір.  Кожен її виступ не схожий на попередній.

Під час концертів, JAMALA виконає свої найпопулярніші хіти «Шлях додому», «1944», «Крила», а також порадує новими піснями «Мій брате», «Люблю» і та іншими. 

Прийди, щоб відчути цю неймовірну енергетику виступу наживо від JAMALA. 

Квитки можна придбати за посиланням.

Відомі хіти, нові пісні та шалена енергетика: у Луцьку виступить тріумфаторка «Євробачення» JAMALA

Читайте також:

Можливо зацікавить