Відомий артист з Волині Yaktak поділився вподобаннями в музиці, кіно та літературі

Yaktak

Розповіли, що слухає, дивиться та читає відомий артист з Волині Ярослав Карпук (Yaktak).

Впізнаваний тембр, прості щирі тексти, чудернацькі гітари, та головне — шалена продуктивність. Ось формула, завдяки якій волинянин став одним із найпопулярніших молодих українських артистів, йдеться на істаграм-сторінці Megogo.

Усього за два роки він випустив понад 30 пісень, більшість з яких прописалися в топах стримінгів та отримали кліпи з мільйонними переглядами.

Напередодні великого сольного концерту в Києві Yaktak поділився вподобаннями в музиці, кіно та літературі.

У добірці: NICHKA, Queen, Харфанг, The Blaze, містична драма «Зелена миля», український серіал-епопея «І будуть люди» та книга «7 звичок надзвичайно ефективних людей».

Відомий артист з Волині Yaktak поділився вподобаннями в музиці, кіно та літературіВідомий артист з Волині Yaktak поділився вподобаннями в музиці, кіно та літературіВідомий артист з Волині Yaktak поділився вподобаннями в музиці, кіно та літературіВідомий артист з Волині Yaktak поділився вподобаннями в музиці, кіно та літературіВідомий артист з Волині Yaktak поділився вподобаннями в музиці, кіно та літературіВідомий артист з Волині Yaktak поділився вподобаннями в музиці, кіно та літературіВідомий артист з Волині Yaktak поділився вподобаннями в музиці, кіно та літературі

Читайте також:

Можливо зацікавить