Відомий далеко за межами України: у селищі на Волині привітали особливого ювіляра

Відомий далеко за межами України: у селищі на Волині привітали особливого ювіляра

31 січня 80-річний ювілей відзначає уродженець селища Ратне на Волині Ігор Павлович Пінкевич.

Про це повідомили у селищній раді. 

«Селищний голова вітав особливого ювіляра - Пінкевича Ігоря Павловича - доктора фізико-математичних наук, професора кафедри теоретичної фізики, викладача Київського національного університету імені Тараса Шевченка, який народився в селищі Ратне, ходив у звичайну Ратнівську школу, але завдяки своїй наполегливості став відомим далеко за межами України», - йдеться у дописі. 

Людина-історія… Саме так можна охарактеризувати цього скромного і привітного чоловіка. Він поважно подає руку, зустрічає приємною усмішкою та вражає легкістю в спілкуванні.

Відрадно, що після багатьох років роботи в Україні та за її межами все ж Ігор Павлович повернувся до малої батьківщини.

Селищний голова побажав ювіляру пишатися усіма перемогами, досягненнями та добрими вчинками за усі свої 80 років. Не втрачати бадьорості та кмітливості та кожен день зустрічати, наче свято — з любов’ю, усмішкою та гарним настроєм. Міцного здоров’я та довголіття, а також поваги, достатку та радісних моментів життя!

Відомий далеко за межами України: у селищі на Волині привітали особливого ювіляраВідомий далеко за межами України: у селищі на Волині привітали особливого ювіляра

Читайте також: 

Можливо зацікавить