«Йому все позволено»: відомий футболіст з Волині судиться з односельчанином. Відео

«Йому все позволено»: відомий футболіст з Волині судиться з односельчанином. Відео

Відомий український футболіст Тарас Михалик та його односельчанин із Любешівщини Владислав Швирид схоже, на таких ножах, що діло дійшло аж до суду. Земляк спортсмена, ймовірно, не вгамував емоцій, прийшов у готельний комплекс футболіста і заробив собі на кримінальну справу. Владислава звинувачують у хуліганстві та побитті працівниці готелю.

Прийшов у готельний комплекс сім'ї відомого українського футболіста, почав там руками і ногами бити в двері, лаятися, кричати, а в результаті схопив за шию працівницю і вдарив її головою у вікно. Принаймні так розказують правоохоронці про те, що відбулося у селі Люб'язь на Волині, - йдеться у сюжеті каналу Аверс.

А от сам земляк, футболіста Тараса Михалика Владислав Швирид, каже, мовляв, нічого подібного він не діяв. Чоловік прийшов до суду.

Владислав і не приховує, що зі знаним земляком-футболістом у нього неприязні стосунки. Каже що не дружать ще з дитинства. У чому ж саме яблуко розбрату між чоловіками - не каже.

«Були молоді часи і сварилися не один раз. Просто він бог. Він ж Тарас Михалик, він футболіст. Йому все позволено, він бог», - каже Владислав Швирид.

Чим обернувся візит Владислава до готельного комплексу, розказує представник потерпілих Олександр Лавренчук.

«Дії Швирида розпочались з того, що він вибивав двері в готель «Гол». Працівники готелю для того, щоб унеможливити вибиття дверей, його туди впустили, перекидання речей інтер'єру. Чому були нанесені тілесні ушкодження жінці, перш за все, адміністратору? Вона намагалась заспокоїти пана Швирида, а він під час здійснення своїх хуліганських дій схопив її за горло і з усією силою, агресією, вдарив в скло. Консьєрж втратила свідомість. Він, вони говорили, був фактично в якомусьнапівсвідомому стані, в стані алкогольного сп'яніння. І для того, щоб його заспокоїти, була викликана його матір, яка єдина, яка є, може заспокоїти пана Швирида в його віці», - зазначив Олександр Лавренчук..

У вироці місцевого суду вказано, що чоловік прийшов до комплексу після того, як його батькові нібито повідомили про поведінку Владислава з друзями у готелі вночі того ж дня.

«Це ж, якщо ти компанію відпочиваєш, то ж гучно, голосно говорять і кричать. Це що це, дебоширство? Це ж завідення, це ж ночне завіднення».

Звинувачення чоловік заперечує. Поза камерою запитуємо, чи був не заздрить Владислав, відомому футболісту. Той каже, що ні.

Чому ж тоді працівниці готелю бояться односельчанина, зауважує представник потерпілих.

«Сказала про те, що вона змушена була просити Михалика, просити своїх сусідів бути з нею, бо вона знає, хто такий Швирид, на що він здатний, і вона на роботу боялись ходити. Вони в судовому засіданні аж відходили від кафедри, щоб бути далі від Швирида. На моє пряме питання, ви що його боїтеся, чому ви так на нього якось скоса дивитесь? І вони сказали, так ми його боїмося», - додав представник потерпілих.

Адвокат додає, що Тарас Михалик намагався порозумітися із земляком. Колегія суддів вирішила звільнити Владислава Швирида від відбування покарання за статтею «Умисне легке тілесне ушкодження», бо закінчилися строки давності.

А от щодо ймовірного хуліганства справу скерують на повторний розгляд Любешівського суду.

Читайте також:

Можливо зацікавить

Проходив навчання на полігонах, але зараз, ймовірно, став ховатися: волинянину «світить» в’язниця
відео

Проходив навчання на полігонах, але зараз, ймовірно, став ховатися: волинянину «світить» в’язниця

Тимощук футбол

«З‎мінюй паспорт»: екстренер російського клубу висловився про зрадника з Луцька Тимощука

ТЦК футбол

«Людину просто викрали. Жодної інформації про нього немає»: ТЦК забрав українського футболіста прямо з вокзалу

Нині він безвісти зниклий: у Луцьку обікрали військовослужбовця, який був у відпустці

Нині він безвісти зниклий: у Луцьку обікрали військовослужбовця, який був у відпустці

війна втрати
фото

Трагічні Великодні свята: на Волині попрощалися із молодим Героєм Русланом Литвинчуком

втрати війна
відео

Життя обірвав мінометний обстріл: на Волинь востаннє повернувся молодий Герой Руслан Литвинчук

Доглядає за матір`ю з інвалідністю: на Волині судили ухилянта, який відмовився від отримання повістки

Доглядає за матір`ю з інвалідністю: на Волині судили ухилянта, який відмовився від отримання повістки

Навіки молодий: на Волинь «на щиті» навіки повертається загиблий Герой Руслан Литвинчук

Навіки молодий: на Волинь «на щиті» навіки повертається загиблий Герой Руслан Литвинчук

втрати

Загинув унаслідок мінометного обстрілу позицій: на Волині прощатимуться з Героєм Русланом Литвинчуком